KITCHEN >> Vleesvorken >> Alessi >> Brigata Keukenvork
Alessi Brigata Keukenvork
PDF pagina
Productbeschrijving:

VS08/52 Brigata Keukenvork


Behoort tot de lijn :
BRIGATA
€ 35,-
Status: Contacteer voor voorraad
vergelijk  vergelijk
Nieuwsberichten
avril 2019
Een bot keukenmes is niet alleen een vervelende kwestie, maar ook onveilig!
lees meer...

mars 2019
Nooit meer knoeien aan de barbecue of heen en weer lopen tussen keuken en gastentafel: het klinkt als muziek in de oren.
lees meer...

February 2019
Onlangs lanceerde Alessi maar liefst 3 collecties om smaakvol mee aan tafel te schuiven. Om te beginnen Texture & Colors van designer Jasper Morrison, de nieuwe release in het Extra Ordinary Metal concept.
lees meer...

February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...

Januari 2019
De geur van versgemalen koffie… Het maakt onze ochtend meteen goed. Dankzij Peugeot is dat vanaf nu dagelijkse kost: met de Paris Press maak je in een handomdraai versgemalen koffie. Het vernuftig ontwerp combineert een koffiemolen met een French Press, en dat alles met het gekende vakmanschap van Peugeot. De Paris Press ziet eruit als […]
lees meer...

Januari 2019
Professionele chef-koks en amateurkoks over de hele wereld waarderen het innovatieve messengamma van Zwilling.
lees meer...

Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...

Januari 2019
Food à porter is een stijlvolle lunchbox ontworpen door designer Sakura Adachi voor Alessi. De lunchbox heeft een tweeledig karakter. Enerzijds is het geïnspireerd op de Japanse bento box, anderzijds is het een modeaccessoire. Food à porter is na de Plissé waterkoker van Michele De Lucchi het tweede product met mode als insteek binnen de […]
lees meer...

Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...

December 2018
Grote cheese-lover? Snij en serveer de heerlijkste kazen op de handige Party Cheese Board van Boska met magneetstrip. Met de bijgeleverde kaasmessen krijg je elke kaas klein!
lees meer...